Συνταγές για μπισκότα

Συνταγή από το Our Fisherman Frying Trout in Butter

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τηγανητή πέστροφα σε βούτυρο συνταγή από το Bizim Balıkçı;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Αυτή τη συνταγή την πήρα από τον ψαρά της αγοράς μας. Όταν τον ρώτησα πώς θα ήταν η καλύτερη πέστροφα, είπε ότι η καλύτερη πέστροφα θα ήταν τηγανισμένη σε βούτυρο. Είπε ότι είναι καλύτερο να το αλατίσουμε και να το τηγανίσουμε σε λίγο βούτυρο. Ήρθαμε σπίτι και το δοκιμάσαμε αμέσως. Δεν μπορούσα να πιστέψω τη γεύση. Ήταν υπέροχο. Πρέπει να βγάλεις το κεφάλι από τον ψαρά σου. Ακόμα κι αν το ταβάνι σας είναι μικρό, αφαιρέστε την ουρά.

  1. Τα ψάρια πλένονται και στραγγίζονται καλά. Στεγνώνεται ακόμη και με χαρτί κουζίνας. Όλες οι πλευρές αλατίζονται καλά και γίνονται 3 βαθιές γρατσουνιές με ένα μαχαίρι μπροστά και πίσω.
  2. Όταν μπει το λάδι στο τηγάνι και λιώσει και ζεσταθεί, τοποθετείται το ψάρι και δεν γυρίζει η άλλη πλευρά μέχρι να τηγανιστεί σαν ρόδι. Αν θέλετε, μπορείτε να δείτε αν είναι τηγανισμένο με μια σπάτουλα ανασηκώνοντας ελαφρά το ψάρι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο μία ευκαιρία. Αν το γυρίσετε όπως ήταν όταν μάθετε αν έχει ροδίσει, θα καταστρέψετε το ψάρι. Το κρέας του ψαριού είναι ένα λεπτό κρέας. Όταν βεβαιωθείτε ότι είναι καλά τηγανισμένο, τηγανίζετε σαν ρόδι από την άλλη πλευρά και τη μεταφέρετε στο πιάτο σερβιρίσματος.

Συνδέω τις τηγανιτές πατάτες με κάθε τηγανιτό. Συμβουλεύω.

Συνταγή Ψαράδων μας Τηγανίζοντας Πέστροφα σε Βούτυρο Συνταγή με Φωτογραφία

Συνταγή από το Our Fisherman Frying Trout in Butter
Συνταγή από το Our Fisherman Frying Trout in Butter
Συνταγή από το Our Fisherman Frying Trout in Butter

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button